Tafel reserveren

Divider

De Eksterhoeve is 7 dagen per week geopend.

Wij serveren onze bourgondische gerechten en bakken de pannenkoeken bruin van 16.00 tot 20.00 uur en sluiten de deuren om 21.00 uur. Let op: zondag vanaf 12.00 uur geopend!

Reserveren kan telefonisch op nummer: 013-5052067.

Reserveren via onderstaand reserveringsformulier kan uiterlijk tot 12:00 uur op de dag van de reservering. Daarna vragen wij u ons te bellen om te reserveren.

Reserveringen via Facebook kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Wij adviseren u bij groepen groter dan 6 personen tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Tot in De Eksterhoeve!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Aantal gasten (verplicht)

  Datum reservering (verplicht)

  Tijdstip reservering (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Uw bericht

  Jong & Oud

  DividerWit

  De Eksterhoeve is een unieke locatie voor jong & oud. Wij zijn ooit begonnen met het bakken van de lekkerste Brabantse pannenkoeken. Die traditie houden wij in ere maar daarnaast zijn wij ook uitgegroeid tot een restaurant met een uitgebreide à la carte kaart waar het heerlijk dineren is. Kort en goed voor ieder wat wils! Dat in combinatie met ons prachtige terras in de zomer en het haardvuur in de winter zorgt er voor dat er iedere dag wel een reden is om naar de Eksterhoeve te komen!
  Op een steenworp afstand van de Beekse Bergen, nog geen 10 minuten van het centrum van Tilburg en verschillende autowegen. Ook de Efteling is makkelijk te bereiken, kortom, centraal gelegen in het hart van Brabant……

  Feestelijke activiteiten?

  Divider

  Kom snel genieten van Brabants bekendste specialiteit: ook voor een koffietafel, klein of uitgebreid, bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een verjaardag of andere feestelijke festiviteit te vieren? Kom gerust langs om uw wensen te bespreken.
  Tot in De Eksterhoeve!

  ReserveerBtn