MENU
A LA CARTE & PANNENKOEKEN
A LA CARTE
Voorgerechten
RUNDERCARPACCIO
Carpaccio van runderlende met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelcrème
12.50
PIKANTE GAMBA’S
Gamba’s met knoflook, Spaanse peper en bosui, geserveerd in kruidenolie
12.50
GEROOKTE ZALM MET BRIOCHE TOAST
Met zoetzuur van rode ui en creme fraiche, mierikswortel en dille
13.50
MADAME PATÉ
Wisselende paté van Madame paté met brioche en chutney
11.50
BURRATA
Coeur de Boeuf- tomaat, antiboise van tomaat, kappertjes & olijven
13.50
OSSENSTAARTSOEP
Heldere soep met fijne groentjes
9.50
Hoofdgerechten
TOURNEDOS
Met een romige pepersaus
37.50
"RAVIOLES DU DAUPHINÉ"
Dumplings met een vulling van morilles en Comte, beurre noisette, kappertjes, citroen en artisjok chips
22.00
POUSSIN
Frans haantje gevuld met citroen, tijm en knoflook
22.00
RUNDERBAVETTE
Met een saus van dragon
27.50
ZALMFILET
Op de huid gebakken met Beurre Blanc saus
23.50
SLIPTONG
2 Sliptongen met crudité en remoulade
21.50
VARKENSHAAS KLASSIEK!
Met champignon room saus
22.50
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met passend garnituur
Nagerechten
VERSE AARDBEIEN ROMANOFF
Met vanille ijs
8.50
DAME BLANCHE
Vanille ijs met warme chocoladesaus en vers geslagen room
8.50
CREPES SUZETTE
Warme flensjes met sinaasappelsaus en vanille ijs
8.50
CHEF'S CHEESECAKE
Gebakken met framboos en een frisse compote van framboos
8.50
CRÈME BRULÉE
Vanille crème met gebrande rietsuiker en karamel Pecan ijs
8.50
AFTERDINNER
Koffie of thee naar keuze met zoete lekkernijen
8.50
Bijgerechten / 5.00
- PORTIE VERSE FRITES
- FRIS BOTERSLAATJE

Filet PUR Malse biefstuk
Van de mooiste runderen uit de streek het malste van het malste, 30 dagen gerijpt.
Onze biefstuk van de haas wordt speciaal voor de Eksterhoeve geselecteerd door onze huisslager van Hest. Topkwaliteit vlees van de koeien van boer Jos Huijbregts uit Riel.
