Bourgondisch dineren & genieten!

Divider

De Eksterhoeve, 350 jaar historie in gastvrijheid en koks die de sterren van de hemel koken. Daar waar het maar even kan bereiden wij producten uit eigen streek. Bijvoorbeeld de lekkerste tournedos van Boer Jos uit Riel maar ook de specialiteit waar het allemaal mee begon; heerlijke pannenkoeken! Gebakken in de pan met roomboter en het beslag met meel van molen de Doornboom in Hilvarenbeek. Kortom, een bourgondisch restaurant waar het goed toeven is!

Gelegen op een prachtige locatie in het buitengebied van Biest Houtakker, centraal in het Brabantse land, grenzend aan de Beekse Bergen en op een steenworp afstand van Tilburg en omliggende dorpen. Parkeren kan royaal op de eigen parkeerplaats. Dat zijn de ingrediënten waarom wij ons iedere dag mogen verheugen op vele gasten die wij met plezier ontvangen op onze droomlocatie!

 

Jong & Oud

DividerWit

De Eksterhoeve is een unieke locatie voor jong & oud. Wij zijn ooit begonnen met het bakken van de lekkerste Brabantse pannenkoeken. Die traditie houden wij in ere maar daarnaast zijn wij ook uitgegroeid tot een restaurant met een uitgebreide à la carte kaart waar het heerlijk dineren is. Kort en goed voor ieder wat wils! Dat in combinatie met ons prachtige terras in de zomer en het haardvuur in de winter zorgt er voor dat er iedere dag wel een reden is om naar de Eksterhoeve te komen!

Feestelijke activiteiten?

Divider

Onze locatie is een lust voor het oog en dat zorgt er voor dat er veel vraag is om festiviteiten bij de Eksterhoeve te organiseren. Denk daarbij aan verjaardagsfeesten, jubilea, bedrijfs- en familiediners, huwelijksvieringen en nog veel meer. U de gelegenheid, wij de locatie. Bel of mail gerust voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Tot in de Eksterhoeve!

ReserveerBtn