Contactgegevens

Divider

De Eksterhoeve
Klein Westerwijksestraat 11
5084 HN Biest Houtakker
T 013-5052067
M info@eksterhoeve.nl

De Eksterhoeve is 7 dagen per week geopend.

Wij serveren onze bourgondische gerechten en bakken de pannenkoeken bruin van 16.00 tot 20.00 uur en sluiten de deuren om 21.00 uur. Let op: zondag vanaf 12.00 uur geopend!

Reserveren kan telefonisch op nummer: 013-5052067

Tot in de Eksterhoeve!

Contactformulier

Divider

Let op! Dit formulier is niet bedoeld voor reserveringen. Voor reserveringen verzoeken we u het reserveringsformulier te gebruiken. Klik hier om te reserveren.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Jong & Oud

DividerWit

Wat is er gezelliger dan samen eten? In de zomer op het terras en in de winter lekker bij het haardvuur! Heel het jaar door is De Eksterhoeve een warm thuis voor jong en oud. Op onze menukaart vindt u een uitgebreide keuze aan pannenkoeken én à la carte gerechten.
Op een steenworp afstand van de Beekse Bergen, nog geen 10 minuten van het centrum van Tilburg en verschillende autowegen. Ook de Efteling is makkelijk te bereiken, kortom, centraal gelegen in het hart van Brabant……

Bekijk onze filmpjes!

Divider

Een kijkje binnen bij De Eksterhoeve voor alle feesten en partijen!

De snelste route naar bourgondisch genieten.

Waar haalt Heerlijckheid De Eksterhoeve het lekkerste meel?

Pannenkoeken eten met de hele familie!

Feestelijke activiteiten?

Divider

Onze locatie is een lust voor het oog en dat zorgt er voor dat er veel vraag is om festiviteiten bij de Eksterhoeve te organiseren. Denk daarbij aan verjaardagsfeesten, jubilea, bedrijfs- en familiediners, huwelijksvieringen en nog veel meer. U de gelegenheid, wij de locatie. Bel of mail gerust voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Tot in de Eksterhoeve!

ReserveerBtn