Beekse Bergen

Divider

Gezellig met de hele familie of vrienden logeren tussen de wilde beesten op het vakantiepark van de Beekse Bergen. Een top uitje toch? En misschien nog wel leuker als je de dag afsluit met een heerlijke maaltijd of ambachtelijke pannenkoek bij Heerlijckheid De Eksterhoeve.

Op een steenworp afstand van zowel het safari- als vakantiepark Beekse Bergen vindt u onze hoeve op een schitterende locatie en met een stijlvol interieur. Hier kunt u heerlijk bourgondisch genieten van ons à la carte menu.
Voor de kinderen is er een heuse kinderbioscoop en bij mooi weer een speeltuin. Natuurlijk bakken onze koks de lekkerste pannenkoeken met het meel van molenaar Piet uit Hilvarenbeek. Kortom, lekker smullen bij De Eksterhoeve is de perfecte afsluiting na een dagje Beekse Bergen. Eerlijk is eerlijk, het Safaripark was er al veel eerder maar inmiddels zijn wij twee goede buren!

beeksebergen01

Feestelijke activiteiten?

Divider

Onze locatie is een lust voor het oog en dat zorgt er voor dat er veel vraag is om festiviteiten bij de Eksterhoeve te organiseren. Denk daarbij aan verjaardagsfeesten, jubilea, bedrijfs- en familiediners, huwelijksvieringen en nog veel meer. U de gelegenheid, wij de locatie. Bel of mail gerust voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Tot in de Eksterhoeve!

ReserveerBtn