Tafel reserveren

Divider

De Eksterhoeve is 7 dagen per week geopend.

Wij bakken de pannenkoeken bruin van 16.00 tot 20.00 uur en sluitend de deuren om 21.00 uur. Let op: zondag vanaf 12.00 uur geopend!

Reserveren kan telefonisch op nummer: 013-5052067

Reserveren via onderstaand reserveringsformulier kan uiterlijk tot 12:00 uur op de dag van de reservering. Daarna vragen wij u ons te bellen om te reserveren.

Reserveringen via Facebook kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Wij adviseren u bij groepen groter dan 6 personen tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Tot in de Eksterhoeve!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Aantal gasten (verplicht)

Datum Reservering (verplicht)

Tijdstip Reservering (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

Nieuwsbrief ontvangen?
JaNee

Nieuwsbrief e-mailadres

Jong & Oud

DividerWit

Wat is er gezelliger dan pannenkoeken eten? In de zomer op het terras en in de winter lekker bij het haardvuur! Heel het jaar door is De Eksterhoeve een warm thuis voor jong en oud. Op een steenworp afstand van de Beekse Bergen, nog geen 10 minuten van het centrum van Tilburg en verschillende autowegen. Ook de Efteling is makkelijk te bereiken, kortom, centraal gelegen in het hart van Brabant……

Bekijk onze filmpjes!

Divider

Pannenkoeken eten met de hele familie!

Waar haalt de eksterhoeve het lekkerste meel?

De snelste route naar de lekkerste pannenkoeken.

Een kijkje binnen bij de Eksterhoeve voor alle feesten en partijen!

Feestelijke activiteiten?

Divider

Kom snel genieten van Brabants bekendste specialiteit, ook voor een koffietafel, klein of uitgebreid, bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een verjaardag of andere feestelijke festiviteit te vieren, kom gerust langs om uw wensen te bespreken. Tot in de Eksterhoeve!

ReserveerBtn