Beekse Bergen

Divider

Gezellig met de hele familie of vrienden logeren tussen de wilde beesten op het vakantiepark van de Beekse Bergen. Een top uitje toch! En misschien nog wel leuker als je de dag afsluit met een ambachtelijke pannenkoek bij Heerlijckheid de Eksterhoeve.

Op een steenworp afstand van zowel het vakantiepark als het safaripark Beekse Bergen vindt u onze hoeve op een schitterende locatie en een stijlvol interieur. Voor de kinderen is er een heuse kinderbioscoop en bij mooi weer een speeltuin. Natuurlijk bakken onze koks de lekkerste pannenkoeken met het meel van molenaar Piet uit Hilvarenbeek. Kortom, lekker smullen bij de Eksterhoeve na een dagje Beekse Bergen is de perfecte afsluiting. Eerlijk is eerlijk, het safaripark was er al veel eerder maar inmiddels zijn wij twee goede buren!

beeksebergen01

Feestelijke activiteiten?

Divider

Kom snel genieten van Brabants bekendste specialiteit, ook voor een koffietafel, klein of uitgebreid, bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een verjaardag of andere feestelijke festiviteit te vieren, kom gerust langs om uw wensen te bespreken. Tot in de Eksterhoeve!

ReserveerBtn

Bekijk onze filmpjes!

Divider

Pannenkoeken eten met de hele familie!

Waar haalt de eksterhoeve het lekkerste meel?

De snelste route naar de lekkerste pannenkoeken.

Een kijkje binnen bij de Eksterhoeve voor alle feesten en partijen!